La Flakka: la droga que converteix la gent en zombis

Per Mar Ferré i Kholoud Zoukri, 3r ESO E

La Flakka és una droga creada als EUA  l’any 2020 i consumida, majoritàriament, per gent entre 16 i 40 anys. El més perillós d’aquesta droga són els efectes que provoca en les persones.

La droga zombi és, en aparença física, com la sal de bany. Quan la gent consumeix aquesta droga es sorprèn, ja que els símptomes que pateix són més forts del que es pensava. Així, els principals símptomes que mostren les persones que prenen aquesta droga és la pèrdua del sentit comú i també mostren un comportament zombi, amb trets propis del canibalisme.

A més a més, els efectes de la sobredosi són molt perillosos, ja que aquesta droga té uns efectes molt estimulants en les persones. Així, per exemple, provoca convulsions i la necessitat extrema d’autolesionar-se. Tot i que hi ha gent que és experta en calcular les dosis de les drogues per tal d’evitar una sobredosi, en aquest cas sembla que és molt complicat defugir aquest tipus de situacions tan extremes i perjudicials per a la salut.

El 25 de setembre es va produir un cas als USA: un noi de 35 anys, que encara vivia a casa dels seus pares, va ingerir aquesta droga i va ferir greument, a mossegades, la seva germana que va haver de ser hospitalitzada.

És molt important, per tant, no provar cap mena de drogues excepte quan un metge ens les recepti per una raó mèdica justificada.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s