Un llibre sobre el sentit de la vida

shantaram-13

Aprofitant que ahir va ser sant Jordi i, a més, tenint bastant temps aquests dies, l’André Huanca de 3rC ens fa una recomanació d’un llibre molt emocionant.

Penso que un llibre imprescindible per a qui li agradi la lectura policíaca i d’aventura és Shantaram.

És un llibre que ens ensenya coses com la pobresa en el seu estat màxim, la delinqüència i l’amor. És una autobiografia d’un delinqüent, drogoaddicte, fugat d’una presó i la d’una persona que l’únic que busca és trobar sentit a la vida.

Es va fugar d’una presó de màxima seguretat a Austràlia, va ser l’home més buscat durant un temps, però en canvi, tenia un bon cor. Ell, cercant un lloc on no poder ser arrestat, se’n va anar a Bombai per fer una nova vida, fent una promesa a uns amics, a penes arribar, sempre fumaria pensant en ells. Va conèixer a Prabaker, el que seria el seu millor amic i conseller, i mentre passa el temps s’ha de traslladar a un suburbi a prop de l’hotel el qual estava al barri de Colava, a la costa. El primer dia va haver-hi una explosió en una de les xaboles per la cuina de querosè. Amb una farmaciola va haver de curar cremades i ferides greus de tot el suburbi, es va fer metge del suburbi i va conèixer l’amor a un bar.

Va conèixer una noia, un senyor que l’oferia un treball, il·legal però un treball, va vendre droga, va vendre or, va intercanviar diners, va falsificar passaports i va anar a la guerra. Va conèixer el cel i l’infern, l’amor i l’odi, sent ell un fugitiu.

FITXA TÈCNICA DEL LLIBRE

  • Nombre de pàgines: 1141
  • Autor: Gregory David Roberts
  • Any de publicació: 2003
  • Gèneres: Novel·la, Autobiografia, Gènere d’aventures, novel·la autobiogràfica

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s